Projekt kamer


Stromend water loopt over mijn handen. Ik zie het water wit kleuren. Ik ruik nog steeds de sterke geur van de verf. Kramp in mijn handen. Ik ben blij dat het gedaan is. Gedaan met verven. Nu is het tijd om te decoreren, het leukste deel.
Neem een kijkje in mijn nieuwe kamer.

Wat vinden jullie van mijn kamer? Hoe gaat het met jullie?

Reacties

 1. Wat leuk! Ziet er heel gezellig uit, en dat kerstlichtje is ook zo fijn. Het gaat prima, want alle toetsen zijn voobij, yayyy!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke kamer! Gezellig met al die plantjes en lampjes, heel leuk ! En al die camera's ook ! Gebruik je die eigenlijk nog ?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Momenteel gebruik ik mijn camera's niet, maar het is wel de bedoeling dat ik ze ga gebruiken maar het probleem is dat ik geen winkels in de buurt vind die gespecialiseerd zijn in filmrolletjes.

   Verwijderen
 3. Leuk zeg!! Echt een gezellige kamer!! Al die vintage camera's op een rij zien er zo tof uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oooh, je hebt ook zo'n obsessie met analoge camera's, haha. Je doet me denken aan Eva (van Versatile Eva) zij verzamelt er ook. En ik ga een collectie beginnen, haha. (: Hier kan ik alleen maar van dromen, van zo'n mooie kamer. Ik moet het doen met blauwe muren, maar op zich ben ik daar best tevreden mee. Ziet een gezellig stekje uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het tof: Projekt geslaagd wat mij betreft :) Ook heel veel liefde voor de analoge camera's.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele leuke kamer heb je! En wat heb je veel analoge camera's!! Ze staan heel leuk in je kamer!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wat een leuke en schattige kamer! Echt mooie foto's xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh Klaartje! Ik ben zó jaloers op je collectie camera's! Ik verzamel er sinds enkele maanden ook, en heb er al 3 kunnen scoren! Ze zijn wel niet ouder dan 30 jaar, jammer! Je kamer is echt superleuk! Ik wil hem ook opnieuw inrichten enzo, maar dat zal wel nog eventjes duren!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. DIE CAMERA'S! En cactusjes :) Zo schattig!! Ik vind je kamer echt supergezellig, een fijn plekje om je eventjes terug te trekken!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts