Over mij

Ik wens je een warm welkom op mijn kleine plekje op het grote internet! Ik ben Klaartje, trotste eigenaar van Projekt 16.

Klaartje


Ik ben een Belgische achttienjarige creatieveling met bijna altijd een dot op mijn kop (hoofd), een vintage-fototoestellen-verzamelaar die  nogal nonchalant en lichtelijk Pinterest - Instagram verslaafd is. Ik heb een voorliefde voor Scandinavische stijl, fotografie en bloggen. 

Projekt 16


Projekt 16 is een plek waar ik al mijn gedachten en ervaringen kan neerschrijven maar het is ook een plek waar ik mijn 'creatieve ziel' kan ontplooien, met vele leuke knutselprojecten en foto's. Dit alles met een kleurrijke touch. 

Misschien wekt de blognaam vragen op maar ik zal je uitleggen waarvan Projekt 16 vandaan komt.
Ik zie mijn leven als een groot project waar ik aan moet werken, met alle tegenslagen en leuke momenten. Projekt is Zweeds voor project (zie mijn voorliefde voor ScandinaviĆ«), de k verwijst ook naar mij, Klaartje.  Ik ben geboren op 16 oktober en rond die dag draait heel mijn leven, het is de dag waar alles op begonnen is, daar komt de 16 vandaan. Zo is Projekt 16 ontstaan.

Ik wens je veel leesplezier op mijn blog!
- Klaartje

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts